Resultat

Midnattssolsrallyt 2010

Ännu ett Midnattssolsrally genomfört och ännu en gång lyckades vi vinna klassen. I år var det extra kul att vi lyckades vinna eftersom tävlingen började på absolut sämsta tänkbara sätt. Växellådsproblem på första sträckan, men med duktiga mekaniker och envishet lyckades vi reparera och fullfölja rallyt!

BEFAB-trofen

BEFAB-trofén på hemmaplan i Linköpng slutade med en tredja plats i klassen, rejält distanserade av Miakel Lööv. Vi hade problem med bakdäcken och hittade inte något fäste, utan sladdade allt för mycket för att vi skulle få till några tider. Rattrostig efter alltför glest mellan tävlingarna gör att det är svårt att få upp tempot, men det är bara att bita ihop och komma igen.

Midnattssolsrallyt 2009

Ännu ett Midnattssolsrally genomfört! Denna gång med en klass-seger. Även vid årets rally var publikintresset  enormt. Överallt där vi passerade var det mycket människor ute och tittade, trots regn de sista två dagarna. Intresset för rallyt verkar öka år från år och det är kul att vi som åker i tävlingens minsta bil ändå kan placera oss på en total 54:e plats bland ca 140 startande.

Mälarrallyt 13 sept -08

2:a i klass 3 Klassiska Rallycupen i Mälarrallyt.

Roland Appelskog © 2021. Alla rättigheter reserverade.