Maj Tillbehör Se 1920X800

Upptäck Opels originaltillbehör

Kvalitetsprodukter för alla dina äventyr

Med Opels originaltillbehör, Mopar, får du ut ännu mer av dina utflykter och resor oavsett årstid. Alla våra produkter är skapade med högsta Opelkvalitet och säkerhet, vilket både ger dig trygghet och prestanda. 

Oavsett om du har en större SUV eller en mindre bil, kör med eldrift eller förbränningsmotor, har Opel originaltillbehör som passar för just din bil. Från smarta produkter som underlättar last utanpå bilen, såsom takboxar, lastbågar och cykelhållare, till tillbehör för din interiör, exempelvis solskydd eller hållare för din smartphone. Utbudet av originaltillbehör är brett hos Opel.

Just nu

30 % rabatt på tillbehör

Ta chansen och fynda de bästa tillbehören för din Opel. Just nu får du 30 % rabatt när du väljer ett av tillbehörspaketen Light och Plus. Då får du bland annat bagagerumsmatta och lasträcken, samt dragkrok om du väljer Plus-paketet.

Passa på att utrusta din bil så att du både skyddar ditt bagageutrymme från slitage och har möjlighet att köra med släp vid behov. 

Besök din närmaste återförsäljare och ta del av rabatten fram till och med den sista juli.

Tillbehörspaket avser modellerna Grandland, Astra och Mokka. Rabatten gäller avdrag på pris hos återförsäljare på hela paketen och inte individuella produkter, gäller ej montering. Erbjudandet gäller till 31/7-2024. Vi reserverar oss för eventuella ändringar, avvikelser och fel.