SM Banners 1920X800 Fastpris

Fastpris på reservdelar

Hög kvalitet och ett tryggt bilägande ska aldrig behöva kosta för mycket. Därför har vi på Opel tagit fram fastpris på efterfrågade reservdelar till våra storsäljande modeller.

Med fastpris på våra utvalda reservdelar vet du som Opel-ägare alltid vad reservdelen och arbetet kommer att kosta. Tryggt, smidigt och prisvärt.

De certifierade teknikerna hos din Opel-återförsäljare är utbildade på just din bilmodell, vilket garanterar hög kvalitet på arbetet - som givetvis görs med Opel originaldelar, Mopar.

Byte av bromsbelägg och bromsskivor fram

Varje gång du bromsar med din bil så sliter du på vissa delar av bromssystemet. Därför är det nödvändigt att delar som bromsbelägg och bromsskivor byts ut ibland. Din bils bromsar kontrolleras alltid i samband med service och besiktning, så du vet när det är dags att byta bromsbelägg och bromsskivor.

 

Opels fastpriser för bromsbelägg och bromsskivor finns för följande modeller:  

 

  Modell                                   Pris
  Corsa   4 799 kr
  Astra   5 399 kr
  Insignia   6 899 kr

 

I de fall där endast bromsbeläggen behöver bytas gäller följande fastpriser:

 

  Modell                                   Pris
  Corsa   1 899 kr
  Astra                                       1 999 kr
  Insignia                                  2 399 kr

 

Byte av kamrem och vattenpump

Din Opel behöver byta kamrem med jämna mellanrum för att fungera så bra som möjligt. Dessa bytesintervall varierar beroende vilken modell och motor din Opel har. Intervallerna kontrolleras alltid i samband med att du utför en auktoriserad service på en Opel-verkstad. På så vis kan du alltid vara säker på när det är dags för kamremsbyte och därmed undvika onödiga problem.

Opel erbjuder fasta servicepaket för när det är dags att byta just din Opels kamrem. I kamremspaketet ingår även byte av vattenpumpen, så att du kan känna dig lugn med att vi hanterar hela bytet korrekt enligt instruktioner direkt från fabriken.

Opels fastpriser för byte av kamrem och tillhörande vattenpump finns för följande modeller:

 

  Modell                                   Pris
  Corsa                                       6 990 kr
  Astra                                       6 990 kr
  Insignia                                   9 995 kr